The Pearls

The Singing Pearls is een enthousiaste a-capella vocal group uit Oisterwijk. Bestaande uit een groep energieke dames die drie- of vierstemmige nummers zingen in de close harmonystijl.

Zingen geeft je positieve energie. Ons motto is: Geniet, Droom, Zing, Lach en Dans. Wij verzorgen een sprankelend optreden met een modern, swingend en afwisselend repertoire.

Musical Director Evelien Janssen-Clement

Ik had al op jonge leeftijd een voorliefde voor muziek. De liefde voor muziek is altijd gebleven. Vanaf ongeveer 9 jaar begon ik met dwarsfluitles en het spelen in een harmonieorkest. Later kwam daar pianoles bij. 

Ik heb de opleiding schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium gevolgd. Naast dwarsfluit- en pianoles kreeg ik ook zangles en les in koordirectie. Daarna volgde ik de PABO en stond een aantal jaren voor de klas. Sinds ik zelf dirigeer vind ik het geweldig om voor het koor te staan en niet meer alleen lid te zijn van een koor. Het is erg leuk en leerzaam om met een groep met zingen bezig te zijn, mensen dingen te leren en te zien en horen dat je samen ontwikkelingen doormaakt. Ik hoop dat nog lang te kunnen blijven doen.

Boekingen

Voor meer informatie komt u via de contactpagina verder; Maudy van der Meer geeft u graag meer informatie 06-30604761.